Новини
01 Nov

Безвъзмездно финансиране за софтуер по Европейски програми

На 17.10.2022 г. Министерство на иновациите и растежа (МИР) отвори за кандидатстване процедура BG-RRP-3.005 - Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия.
Целта на процедурата е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия.
За повече информация относно процедурата и за начините по които можем да сме Ви полезни натиснете тук или ни се обадете.

18 Jan

Нова версия на Expecta Mobile

Приложението ни за разносна търговия Expecta Mobile (ExVAN) е обновено. Добавена е функционалност за отразяване на плащания по предходни документи за продажба, както и отчети за фискални устройства. Подробна информация за възможностите на приложението... тук.

01 Jun

Обратно в офиса

Завръщаме се към нормален работен режим в офиса на Инфо Партнер ООД

16 Mar

Преминаваме към работа в домашни условия

Уважаеми клиенти,

уведомяваме Ви, че с цел спазване на предписанията, свързани с ограничение на разпространението на COVID-19, временно преустановяваме работата в офиса на Инфо Партнер и преминаваме към работа в домашни условия.

Поради тази причина няма да отговаряме на стационарните офисни телефони. За връзка с нас използвайте следните мобилни номера:
(+359) 889 207 772, (+359) 887 810 364

Надяваме се възможно най-скоро да подновим дейността си при нормални работни условия.

Бъдете здрави!

Екипът на Инфо Партнер ООД

30 May

Expecta 2.0.26.1 е одобрен от НАП

Софтуер за управление на бизнеса Expecta ver. 2.0.26.1 е одобрен от НАП и е включен в Публичния електронен списък на софтуерите за управление на продажби в търговските обекти по чл. 118, ал. 16 от ЗДДС под № 86. За повече информация натиснете тук.

01 Aug

Обновен фирмен уебсайт

Нашият уебсайт вече е с нова визия. Освен по-красив и функционален, той вече е и по-удобен за разглеждане на мобилни устройства. Предстои да добавим вход за клиенти, където ще намерите актуални справки за клиентска позиция и ще можете да изтеглите специфични разработки свързани с Вашата фирма.

01 Aug

Нова версия на Expecta WebStore

Приложението ни за електронна търговия Expecta WebStore е обновено. Новият дизайн е оптимизиран за работа на мобилни устройства. Добавена е възможност за стъпкова навигация в категории, групи, подгрупи и т.н. За повече информация ни потърсете.

03 Jan

Нова версия 2.0.23.2 на Expecta

Излезе версия 2.0.23.2 на Expecta. Добавена е възможност да се изтеглят и разпечатват документи във формат PDF от Expecta Mobile.

04 Dec

Нов модул в Expecta

Добавен е нов модул Склад по клетки. Той дава възможност за адресиране на складовото пространство (клетки, стелажи, сектори) и следене на наличности по тези адреси.

04 Dec

Нова версия 2.0.23.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.23.1 на Expecta. Добавена е възможност за издаване на проформа фактура по сервизна поръчка.

06 Jul

Нов модул в Expecta

Добавен е нов модул Абонаментни договори, който дава възможност за следене на периодични вноски по предварително зададена схема на плащане.

19 Jun

Нова версия 2.0.21.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.21.1 на Expecta. Добавена е възможност за прикачане на файлове и картинки към номенклатурите и документите.

16 May

Нова версия 2.0.20.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.20.1 на Expecta. В Expecta Автосервиз има възможност за добавяне на напомняния към клиентски автомобил. Напомнянията могат да се следят по дата и/или пробег на автомобила.
Пример 1: напомняне за смяна на масло след 10000 км или изтичане на 1 година.
Пример 2: напомняне за подновяване на застраховка до 1.9.2017 г.

17 Jan

Нова версия 2.0.17.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.17.1 на Expecta. Добавена е възможност за работа с фискалните устройства на ElTrade.

30 Nov

Прекратяване на поддръжката за стари версии

Уведомяваме нашите клиенти, че от 31 март 2016 г. прекратяваме поддръжката на Expecta версия 1.1. Ако желаете да продължите да използвате Expecta е необходимо да се актуализирате към версия 2.0. За повече информация ни потърсете.

13 Aug

Нов модул в Expecta

С радост анонсираме нов модул, предназначен за работа на мобилни устройства (таблети или смартфони). Модулът е подходящ за пътуващи търговци и предлага възможност за преглед на наличности, създаване на заявки и следене на задължения. За повече информация натиснете тук.

13 Aug

Нова версия 2.0.16.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.16.1 на Expecta. Подобрена е стабилността на връзката между клиента и сървъра. Създадена е възможност за добавяне на допълнителни модули разработени по клиентско задание. За повече информация ни потърсете.

30 Apr

Нова версия 2.0.11.1 на Expecta

Излезе версия 2.0.11.1 на Expecta. Добавена е възможност за печат в PDF файл и изпращане на PDF по e-mail, създаване на частични архиви на базата и поддръжка на Firebird 2.5.